Hvem er Tell Agency?

Tell Agency er et af de største macro/mega influencer bureauer i Danmark. Vi fungerer som bindeled mellem brands og influent.

Ved at benytte vores portefølje af influenter eller stærke netværk af eksterne influenter, hjælper vi med at sikre den bedste og mest succesrige kampagne. 

Tell Agency har opbygget ekspertisen baseret på talrige influencer kampagner, som giver os en unik know-how indenfor influencer markedsføring, der skaber de bedste forudsætninger for en effektiv kampagne.

Hos Tell Agency har vi en holistisk, innovativ og kreativ tilgang til kampagneeksekveringer. Sammen med influenten udarbejder vi content, som opfattes ærligt og i øjenhøjde med slutbrugeren.

Resultaterne taler for sig selv

Tell Agency hjælper brands med at komme længere ud til målgruppen og blive bedre modtaget hos slutbrugere, som i sidste ende vil resultere i et øget salg eller et forhøjet brand awareness.

Kontakt Tell Agency hvis du ønsker:

  • At eksekvere en stærk ROI baseret kampagne
  • At øge kendskabet markant til din virksomhed/brand
  • At inspirere følgere eller nå en specifik målgruppe
  • At lancere et nyt produkt, ydelse eller tilbud
  • At øge omsætningen til Jeres virksomhed

HVORDAN KOMMER MAN IGANG MED INFLUENCER MARKETING?

Vi hjælper med at nå ud til den rette målgruppe med de relevante influencers.

For at opnå en effektiv kampagne sammensætter vi det mest optimale netværk af influencers, som når ud til den ønskede målgruppe. Vi identificerer de rette influencers og deres følgere, som matcher Jeres brand/produkt, så vi skaber de bedste rammer for succes.

De fleste eksperter er enige om, at en god engagement rate ligger på 1-5% . Vores influenter har en gns. engagement rate på +7%.

Er du interesseret i at vide mere? Læs mere om influencer marketing eller kontakt os idag for et møde.

ET UDPLUK AF SAMARBEJDSPARTNERE

Tell Agency kunder, Maybelline, Nelly, Aboutyou, Bookbeat, Oneplus, Ginatricot, Crocs, Myprotein, Na-Kd