Hvad er influencer marketing?

Hvad er Influencer Marketing? Det spørgsmål hører vi ofte.

Kort fortalt er influencer marketing i sin enkelthed markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter eller brands, som influencers får betaling for, at anbefale overfor sine mange tusinde følgere igennem de sociale medier.

Vi er ikke i tvivl om effekten af Influencer Marketing. Vi har hjulpet et utal af virksomheder med at øge deres omsætning og forstærke deres brand awareness med Influencer Marketing.

En influencer er en indflydelsesrig person med mange følgere på de sociale medier, som fx Instagram eller YouTube. De poster videoer, billeder og stories til deres mange følgere, som trofast følger disse influencers. Det kan være på baggrund af deres stærke personligheder, deres fælles interesser eller passion for fx fitness. Igennem de sociale medier, kan influencers nå ud til sine mange tusinde følgere med sit content.

Følgerne er loyale samt højt engageret og målgruppen oplever derfor at det content der deles, er autentisk og interessant – Selv når der annonceres for et brand opleves det som troværdigt.

I stedet for at markedsføre sig direkte til en stor gruppe forbrugere, kan man med influencer marketing, nå ud til forbrugere med en indflydelsesrig person, som afsender. Med influencer marketing kommer brands ud til det større marked på en organisk måde. 

Tallene taler for sig selv:

  • 92% af forbrugerne stoler på en personlig anbefaling!
  • 54% bruger de sociale medier, når de skal undersøge nye produkter!
  • 49% af forbrugerene er afhængige af influencer anbefalinger!
  • 1 ud af 3 har købt et produkt, på baggrund af en influencers sponsorerede indhold!
  • Influencer Marketing generer en gns. ROI på næsten 6 kroner!   

Hvordan kommer man igang med Influencer Marketing? 

Vi hjælper med at nå ud til den rette målgruppe med de relevante influencers.

For at opnå en effektiv kampagne sammensætter vi det mest optimale netværk af influencers, som når ud til den ønskede målgruppe.

Vi identificerer de rette influencers og deres følgere, som matcher Jeres brand/produkt, så vi skaber de bedste rammer for succes.


BOOST OMSÆTNINGEN MED INFLUENCER MARKETING!