Influencer Marketing bureau

 

Som et dansk Influencer Marketing Bureau, er vi ikke i tvivl om effekten af Influencer Marketing.

Vi har hjulpet et utal af både danske samt internationale virksomheder med at øge deres omsætning og forstærke deres brand awareness, som har valgt os som deres Influener Marketing Bureau

Tell Agency er et af de største macro/mega influencer marketing bureauer i Danmark. Vi fungerer som bindeled mellem brands og influent.

Ved at benytte vores portefølje af influencers eller stærke netværk af eksterne influenter, hjælper vi med at sikre den bedste og mest succesrige kampagne. 

Tell Agency og vores ekspertise er baseret på talrige kampagner, som giver os en unik know-how indenfor influencer markedsføring, som skaber de bedste forudsætninger for en effektiv kampagne.

Derfor har mange brands valgt at samarbejde med os, som Influener Marketing Bureau på adskillige kampagner.

 

 


 

Hvorfor Influencer Marketing?

IM er et stærkt marketingsværktøj og en ekstrem effektiv marketingskanal.

Skal du lancere et nyt produkt eller har brug for at øge kendskabet til dit brand, kan vores netværk af stærke influencers bruges som markedsføringskanal.

Med denne for for markedsføring kan brands opnå troværdig omtale og blive eksponeret overfor tusindevis af højt engagerede følgere. Influencers kan nemlig nå ud til deres loyale følgere på ganske kort tid. Med Influencer Marketing kan virksomheder dermed øge salget af dit produkt markant, opnå massiv eksponering samt skaffe nye kunder.

Tallene taler for sig selv:

  • 92% af forbrugerne stoler på en personlig anbefaling!
  • 54% bruger de sociale medier, når de skal undersøge nye produkter!
  • 49% af forbrugerene er afhængige af influencer anbefalinger!
  • 1 ud af 3 har købt et produkt, på baggrund af en influencers sponsorerede indhold!
  • Influencer Marketing generer en gns. ROI på næsten 6 kroner!

 

Hvordan kommer man igang med Influencer Marketing?

Vi hjælper med at nå ud til den rette målgruppe med de relevante influencers.

For at opnå en effektiv kampagne igennem vores netværk, sammensætter vi det mest optimale netværk af influencers, som når ud til den ønskede målgruppe.

Vi identificerer de rette influencers og deres følgere, som matcher Jeres brand/produkt, så vi skaber de bedste rammer for succes.


BOOST OMSÆTNINGEN MED
INFLUENCER MARKETING!