influencer Jackie Navarro

Jackie Navarro, Influencer

Vores influencer Jackie Navarro er en dansk tv-kendis, model og blogger. Hun har siden 2017 været aktuel i den populære realityserie “Forsidefruer” på TV3 / Viaplay.

Hun er døbt Jackie-Lee Jade Otakari Navarro og har både finske, svenske, russiske, filippinske og spanske rødder.

Oliver Bjerrehus’ ekskæreste

Hun har været i søgelyset siden hun var ganske ung og de fleste ved, hvem hun er…. De kendte hende som Oliver Bjerrehus’ ekskæreste, glamourmodellen og listen fortsætter. Hun har rejst og boet både i USA og i Italien, hvor hun arbejdede som model. Hun har festet med jetsettet på Ibiza og Cannes.

Der er dog sket meget i Jackies liv siden hendes unge og vilde dage. Hun er blevet mor til 4 børn, har været gift, skilt og gik fra ung og vild til business woman, da hun blev co-owner af Selected Bloggers.

Idag er hun mest kendt for “Forsidefruer”, hvor hun sammen med en gruppe af andre kendte kvinder lukker seerne ind i sit – ret så glamourøse – liv.

Udover tv og hendes familie, bruger Jackie masser af tid på de interesser, som også dominerer hendes Instagram profil, hvor mere end 150.000 følger med. Hun elsker at rejse verden rundt, går op boligindretning, og så er hun lidt af en trendsetter inden for beauty og mode.